Skip to content

Om oss

För en infektionsfri framtid

Lumenizer 300 är utvecklad av Lumenlabs tillsammans med doktor David Brenner från Columbia Universitys Center for Radiological Research. Lumenizer 300 lanserades på den amerikanska marknaden i november 2020 och just nu pågår testning världen över.

Lumenlabs Nordic är ansvarigt för testning och distribution av Lumenizer 300 på den nordiska marknaden, och är grundat av Philip Klang och Dennis Sahlström. Vår mission är att ge människor en trygg och hälsosam vardag genom att förse publika byggnader med säkra och innovativa produkter för desinfektion.

Vi har stor kunskap om och vana vid smittskyddsarbete tillsammans med både offentliga och privata aktörer. Sedan hösten 2020 distribuerar vi antigentester för covid-19 till kommuner, räddningstjänster, vårdcentraler och privata företag runt om i Sverige.

Med Lumenizer 300 presenterar vi en smittskyddslösning som med hjälp av innovativ Filtered Far-UVC-teknologi effektivt och säkert kan desinficera inomhusmiljöer samtidigt som människor vistas där.

Presentation Image

Philip Klang, VD

  • Stor erfarenhet av att etablera och upprätthålla kontakter med kommuner, räddningstjänst, vårdcentraler och privata företag i samband med distribution av antigentester för covid-19.
  • Bakgrund inom vård och räddningstjänst som utbildad brandman och undersköterska.
  • Kreativ problemlösare och möjliggörare. Drivs av att skapa långsiktiga lösningar på akuta problem.
  • Stort intresse för hälsofrågor och mångårig yrkeserfarenhet som personlig tränare.
Presentation Image

Dennis Sahlström, operativ chef

  • Operativ erfarenhet av smittskyddsarbete, förser kommuner, räddningstjänst, vårdcentraler och privata företag med antigentester för covid-19.
  • Verkställande och resultatorienterad. Får energi av att ta ett projekt från start till slut och åstadkomma effekter av arbetet.
  • Stort engagemang för folkbildning och verksam som föreläsare om finansiellt sparande.

Kontakt

Är du intresserad av att köpa, distribuera eller lära dig mer om Lumenizer 300? Skriv till oss – vi ser fram emot att höra från dig.

Telefon

+46 735 93 10 43

E-post

philip@lumenlabsnordic.com