Skip to content

Lumenizer 300

Den mest effektiva Filtered Far-UVC-lösningen på marknaden

Lumenizer 300 framifrån

Lumenizer 300 alstrar filtrerat, bakteriedödande far-UVC-ljus, som på ett säkert sätt kan oskadliggöra coronavirus och andra skadliga virus och bakterier – samtidigt som människor vistas i rummet. Lumenizer är en effektiv, säker och verksam produkt som kan anpassas och justeras utifrån takhöjd och önskad intensitet.

Med den mest effektiva Filtered Far-UVC-lösningen på marknaden kan varje Lumenizer-armatur desinficera ett 4 x 4 meter stort rum. Lumenizer 300 är utvecklad av Lumenlabs i samarbete med dr David Brenner från Columbia Universitys Center for Radiological Research.

Multiple rows image

Effektiv desinfektion som inaktiverar patogener på några sekunder

Patogenernas nukleinsyror absorberar effektivt Far-UVC-energi. Det resulterar i att patogenen förgörs. Lumenizer 300 är otroligt effektiv och kan på bara några sekunder oskadliggöra 99,99 procent av patogener som coronavirus, bakterier, mögel och sporer.

Multiple rows image

Säker exponering som uppfyller internationell hälsostandard

När Lumenizer 300 används enligt anvisningarna uppfyller den internationell och amerikansk hälsostandard. Lumenizer 300 har uppnått den högsta säkerhetsnivån i International Electrotechnical Commissions fotobiologiska säkerhetstestrapport (IEC 62471). Produktens far-UVC-strålning och ozonnivåer ligger inom alla riktlinjer (tröskelgränsvärde) från ACGIH, som är den amerikanska organisation som fastställer riktlinjer för arbets- och miljöhälsa.

Multiple rows image

Stort täckningsområde där varje armatur desinficerar 4 x 4 meter

Lumenlabs Filtered Far-UVC kan desinficera luft och alla ytor som ligger inom siktlinjen. Lumenizer 300-systemet med tre lampor liknar inget annat. De tre glödlamporna kan justeras 45 grader, vilket gör armaturen anpassningsbar till nästan alla rum den placeras i. En Lumenizer täcker ett område på 4 x 4 meter, eller 16 kvadratmeter.

Multiple rows image

Enkel att installera och fungerar överallt

Lumenizer 300 har inga särskilda energiförsörjningskrav. Anslut bara 60 wattsarmaturen till vanlig 100–240 volt växelspänning, så börjar den omedelbart att desinficera utrymmet, snabbt och enkelt.

Lumenizer 300 – effektiv, säker och lättanvänd

Multiple rows image

Designad för snabbare desinfektionstider

Varje Lumenizer 300 har tre glödlampor där var och en täcker en sektion på 120 grader. Det innebär att Lumenizer 300 kan täcka stora områden på ett jämnt sätt. Dessutom varar varje glödlampa i minst 1 000 timmar, är utbytbar och lätt att stänga av vid behov.

Multiple rows image

Nano far-UVC-filter blockerar skadligt ljus

Alla Lumenizer 300-glödlampor levereras med ett nano far-UVC-filter som blockerar skadligt ljus. Det innebär att Lumenizer effektivt avger maximal effekt av far-UVC-ljus som inaktiverar patogener. Lumenizer 300 uppfyller internationell och amerikansk hälsostandard.

Multiple rows image

Större desinfektionsområde med 45° lutningsbara glödlampor

Lumenizer 300-systemet med tre lampor är unikt. De tre glödlamporna kan ställas in 45 grader, vilket gör armaturen anpassningsbar för nästan alla typer av rum. En Luminizer täcker ett område på 4 x 4 meter, eller 16 kvadratmeter.

Multiple rows image

Lätt att ansluta till elnätet

Lumenizer 300 har inga särskilda energiförsörjningskrav. Anslut bara 60 wattsarmaturen till vanlig 100–240 volt växelspänning, så börjar den omedelbart att desinficera utrymmet, snabbt och enkelt.

Skyddar där människor rör sig

Skolor, kontor, sjukhus, kollektivtrafik och allt däremellan. Lumenizer 300 kan användas i praktiskt taget alla utrymmen där vi bor, arbetar och rör oss.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Specifikationer

 • Mått: 345 x 305 x 115 mm
 • Montering: Takmontering / väggmontering
 • Lamptyp: 3 Lumenlabs Lpack-1A Excimer-lampa
 • Vikt: 2,1 kg
 • Ingångsspänning: Universal 100-240 V AC
 • Ingångseffekt: Normal 60 w
 • Ingångsfrekvens: 50-60Hz
 • THD (Distorsionsfaktor): Max 20%
 • Armatur: > 10 000 timmar
 • Glödlampa: > 1 000 timmar
 • Typisk starttid: < 1 minut
 • Justerbara lampor: 0-45 grader
 • Monteringshöjd: 2,5-5 meter
 • Rekommenderat täckningsområde: 4 x 4 meter
Läs mer

Så snabbt desinficerar Lumenizer 300

Lumenizer 300 är otroligt effektiv när det gäller att inaktivera ett stort antal olika virus, bakterier och sporer. Prestandan hos Filtered Far-UVC-tekniken är oöverträffad och effektiv på allt från coronavirus till salmonella – för att bara nämna några. Se tabellen nedan över olika patogener samt Lumenizer 300s desinfektionsgrad i förhållande till varje patogen.

Graf på hur snabbt Lumenizer 300 oskaliggör olika virus

Kontakt

Är du intresserad av att köpa, distribuera eller lära dig mer om Lumenizer 300? Skriv till oss – vi ser fram emot att höra från dig.

Telefon

+46 735 93 10 43

E-post

philip@lumenlabsnordic.com